• +48 600 410 388
  • +48 504 452 233
  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  • Pn - Pt: 8:00 - 16:00

Produkty ARNICA

Aromaty naturalne i hydrolizaty

Aromaty naturalne i hydrolizaty

Aromaty - substancje aromatyczne łączące odczucie smaku i zapachu wywołujące poczucie smakowitości. Powszechnie stosowane w produkcji żywności.

Grupa ta obejmuje:

  • substancje aromatyczne,
  • preparaty aromatyczne,
  • aromaty przetworzone,
  • aromaty dymu wędzarniczego,
  • oraz ich mieszaniny.

Hydrolizaty białek roślinnych to produkty częściowej hydrolizy białek roślinnych,  otrzymane w wyniku odpowiednich procesów hydrolizy przeprowadzanej z zastosowaniem metod fizycznych, chemicznych, enzymatycznych, względnie odpowiednich ich skojarzeń. Produkty te dzięki naturalnemu pochodzeniu i walorom smakowym znajdują szerokie zastosowanie w przemyśle spożywczym.

aromaty nat hydrolizaty

pdf Pobierz katalog AROMATY NATURALNE I HYDROLIZATY BIAŁEK ROŚLINNYCH

pdf Pobierz katalog wszystkich produktów